top of page

Ervaringen

 Vanmorgen mondelinge sollicitatie gehad. Goed gevoel aan over gehouden zou volgende week bericht krijgen. Maar...vanmiddag telefoon gekregen dat ik mag starten, mijn eerste echte sollicitatie en al direct prijs. Ik besef dat jij daar voor veel tussen zit. Ik heb mijn analyse en jouw tips gretig gebruikt en blijkbaar waren ze onder de indruk. Waarvoor oprechte dank!

 

 

 

Ik wil in ieder geval meegeven dat je mij geholpen hebt om mijn huidige werk verder te zetten. Ik twijfelde om wat gas terug te nemen, maar dankzij jou weet ik dat ik de vrijgekomen tijd toch weer ging opvullen met andere professionele activiteiten. Het in concurrentie komen met mezelf is een inzicht die ik bij jouw verworven heb. Ik ben dan ook nog steeds heel blij dat ik mijn huidige job heb behouden. In een job met minder cognitieve eisen en spanning zou ik me dan ook snel vervelen.

Wel, toevallig (of niet), haalde ik vorige week het verslag nog eens boven. Het herlezen was voor mij vooral een bevestiging van waar of hoe ik mee bezig ben. Als ik het nu herlees, dan zie ik wel dat informatie overbrengen wel iets is wat ik doe en graag doe (kerntalenten rond naar buiten treden), terwijl dit een jaar geleden eerst niet zo duidelijk was voor mij.

Na een hele tijd out te zijn geweest wist ik niet meer wat ik kon of waar ik goed in ben.

Dankzij de kerntalentenanalyse zie ik terug wat mijn sterktes zijn. En hoe ik mijn gevoeligheden kan omzetten in talenten.

Een overzicht op tafel zien liggen van wie je bent deed me heel wat. Het had even tijd nodig om te bezinken. Ik grijp nog steeds naar de analyse terug.

Om mezelf er terug aan te herinneren waar mijn sterke kanten liggen. Wat ik kan gebruiken en waar ik moet voor opletten!

Deze kerntalentenanalyse gaf me een stukje van mijn zelfvertrouwen terug. Dat ik er ook mag zijn met mijn talenten.

Het gaf me de mogelijkheid om mezelf beter te leren  kennen.

bottom of page