top of page

Ervaringen

 Vanmorgen mondelinge sollicitatie gehad. Goed gevoel aan over gehouden zou volgende week bericht krijgen. Maar...vanmiddag telefoon gekregen dat ik mag starten, mijn eerste echte sollicitatie en al direct prijs. Ik besef dat jij daar voor veel tussen zit. Ik heb mijn analyse en jouw tips gretig gebruikt en blijkbaar waren ze onder de indruk. Waarvoor oprechte dank!

 

 

 

Ik wil in ieder geval meegeven dat je mij geholpen hebt om mijn huidige werk verder te zetten. Ik twijfelde om wat gas terug te nemen, maar dankzij jou weet ik dat ik de vrijgekomen tijd toch weer ging opvullen met andere professionele activiteiten. Het in concurrentie komen met mezelf is een inzicht die ik bij jouw verworven heb. Ik ben dan ook nog steeds heel blij dat ik mijn huidige job heb behouden. In een job met minder cognitieve eisen en spanning zou ik me dan ook snel vervelen.

Wel, toevallig (of niet), haalde ik vorige week het verslag nog eens boven. Het herlezen was voor mij vooral een bevestiging van waar of hoe ik mee bezig ben. Als ik het nu herlees, dan zie ik wel dat informatie overbrengen wel iets is wat ik doe en graag doe (kerntalenten rond naar buiten treden), terwijl dit een jaar geleden eerst niet zo duidelijk was voor mij.

Na een hele tijd out te zijn geweest wist ik niet meer wat ik kon of waar ik goed in ben.

Dankzij de kerntalentenanalyse zie ik terug wat mijn sterktes zijn. En hoe ik mijn gevoeligheden kan omzetten in talenten.

Een overzicht op tafel zien liggen van wie je bent deed me heel wat. Het had even tijd nodig om te bezinken. Ik grijp nog steeds naar de analyse terug.

Om mezelf er terug aan te herinneren waar mijn sterke kanten liggen. Wat ik kan gebruiken en waar ik moet voor opletten!

Deze kerntalentenanalyse gaf me een stukje van mijn zelfvertrouwen terug. Dat ik er ook mag zijn met mijn talenten.

Het gaf me de mogelijkheid om mezelf beter te leren  kennen.

Had er iemand eerder gevraagd wat mijn talenten zijn, dan zou ik 'goed luisteren' en 'empatisch zijn' geantwoord hebben.

Het verder vinden van talenten binnenin mezelf, laat staan ze verwoorden, ontbrak. 

De coach heeft alles zeer goed uitgelegd en alles ontleed waardoor een verrassend maar tevens goed herkenbaar eindresultaat tevoorschijn kwam. Ik vond het ook interessant om stil te staan bij welke talenten in mijn leven tot uiting komen en welke niet. Met de daarbij aansluitende gevolgen.

Door de kerntalentenanalyse weet ik nu beter wie ik ben en waar valkuilen, mogelijkheden en noodzakelijkheden liggen, zowel privé als job gerelateerd.

Ik ben de coach heel dankbaar, een dame die met veel toewijding en enthousiasme een stukje van ons 'zijn' weet bloot te leggen.

In een moeilijke periode kwam ik bij jou terecht. Aan de moeilijke situatie kon ik niks wijzigen. Ik wilde echter wel weten wat mijn sterke punten zijn, uit welke zaken ik energie haalde. Wat kon ik (aan mezelf) wijzigen om geen kopje onder te gaan. Met wat twijfels, vulde ik de vragenlijst in. Tot mijn aangename verrassing kwam ik uit de analyse heel wat over mezelf te weten. Zaken die ik kon beamen, herkenbaar waren maar ik niet bewust van was. Ik kreeg inzicht in mijn sterke punten, zaken waaraan ik weinig belang hechtte en dingen waaruit ik energie kreeg. Samen bekeken we hoe ik zaken kon wijzigen op werk- en privé vlak. Bedankt om dit traject samen te doorlopen. Ik heb het gevoel dat ik weer meer kan ademen en weer dichter bij mezelf sta.

bottom of page