top of page

Over mij

Na een mooie periode van 27 jaar waarin ik met hart en ziel voor de klas stond, nam mijn leven plots een onverwachte wending. Ik was zo verweven geraakt met mijn werk dat ik even de richting kwijt was.  

 

In mijn zoektocht stuitte ik op de opleiding tot kerntalentenanalist van CoreTalents. Een krachtig hulpmiddel dat me hielp om met zelfbewustzijn doelgerichte en positieve beslissingen te nemen. Ik leerde mijn unieke handleiding kennen, omarmen en verwoorden naar anderen toe.

 

Ik begreep opeens waarom mijn werk me zo raakte. Het was een plek waar mijn sterke kerntalenten tot leven kwamen, en die gaven me een ongelooflijke energieboost. Door de analyse van mijn kerntalenten ontdekte ik dat mijn hart ligt bij het inspireren van anderen, ze aan te zetten tot actie en ze te begeleiden naar een leven dat volledig in lijn is met hun innerlijke kracht, vanuit hun mooiste zelf. Elke dag opnieuw.

 

Deze reis bracht niet alleen onschatbare waarde in mijn professionele traject, maar drong ook diep door op het persoonlijke vlak. Als een voortdurende evolutie van mijn eigen zijn, vond ik mezelf steeds meer in verbinding met mijn kern. Deze groei als individu leidde er toe dat ik (nog steeds met vallen en opstaan) steeds beter kan resoneren met mijn ware essentie.

 

Levenslessen

 

Mijn onderneming, op zoek naar jezelf, is als een levendige belichaming van het kronkelige pad dat ik zelf bewandeld heb. Het is niet alleen een verzameling van kennis en ervaring die ik vergaard heb gedurende mijn educatieve en professionele achtergrond. Het gaat verder dan dat. Het is een weerspiegeling van mijn persoonlijke lessen uit het leven, door mezelf binnenste buiten te keren, destructieve patronen te doorbreken en de invloed van omgevingsfactoren los te laten. Te midden van dit alles heb ik mijn (zelf)bewustzijn verfijnd en verdiept.

 

De samenkomst van dit alles, samen met mijn scherpzinnige observatie en empathie, vormt een onschatbare bron van waarde in het begeleiden en coachen van anderen. Elk inzicht dat ik heb vergaard door mijn ervaringen, integreer ik in mijn eigen leven en deel ik vol passie in mijn coaching. Met een warm hart help ik anderen met mijn kennis en levenswijsheid om stappen te zetten op weg naar een authentiek leven.

bottom of page